Συνάδελφοι καλησπέρα.

 Xαιρετίζω κι εγώ  την  σημερινή μας εκλογοαπολογιστική συνέλευση .

Γιώργος Σιγάλας, μέλος Δ.Σ. Σ.Ε.Η.Ε.Α. 8/3/2017

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση του ΣΕΗΕΑ, παραβρισκόμαστε ένα μικρό κομάτι των ηλεκτρολόγων του Λεκανοπέδιου, που φροντίζει να αξιοποιείται σωστά η ηλεκτρική ενέργεια στο νοικοκυριό του κάθε εργαζόμενου, της μικρής βιοτεχνίας, της βιομηχανίας.

TA KAΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΗΕΑ

 

Τα τελευταία χρόνια οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και όλος ο λαός είμαστε θεατές στο ίδιο έργο: κυβερνήσεις αυτοδύναμες και συνεργασίας η μία πίσω από την άλλη μας φέρνουν αντιμέτωπους με μνημόνια, φτώχεια, ανεργία, μας οδηγούν να μην μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των οικογενειών μας.

Η ανάπτυξη που τάζουν για να μας «χρυσώσουν το χάπι» αφορά τους μεγαλοεπιχειρηματίες , τα μονοπώλια, τις τράπεζες και όχι εμάς. Αυτούς αφορά και η αναδιάρθρωση του χρέους, τα «πακέτα διάσωσης» και τα «δάνεια- γέφυρα». Θέλουν να προσελκύσουν επενδύσεις έχοντας εξαφανίσει τους μικρούς επαγγελματίες, έχοντας μειώσει κι άλλο την τιμή της εργατικής δύναμης.  

Συν 

Συνάδελφοι,

 

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ σήμερα. Η συμμετοχή στις διαδικασίες και δραστηριότητες του Συνδέσμου μας είναι βασική πλευρά του αγώνα που δίνουμε για την επιβίωσή μας

Εδώ και πολλά χρόνια, είτε με την μία κυβέρνηση, είτε με την άλλη

© 2018 www.sehea.gr