ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΩΓΗΣ 15.5.2019

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 10553 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.2103210040-2103210828

 ΑΡ.ΠΡΩΤ. 13                                                                                                                               ΑΘΗΝΑ 19/4/2019

 

Προς όλα τα μέλη του Σωμ.Αρωγής.

                                                            Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

                                       ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι,

          Καλείστε στην  Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΩΓΗΣ, στις  15 ΜΑΗ ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18.00 μ.μ. που θα γίνει στην αίθουσα της Λέσχης του Σ.Ε.Η.Ε.Α.  Πλ.Ελευθερίας 2  Αθήνα, 1ος όροφος, με τα παρακάτω θέματα :

 

  1. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2018
  2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018
  3. ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2018
  4. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2019 & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020
  5. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
  6. ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
  7. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

        Η Διοίκηση έχοντας υπ’ όψη της, τις μέχρι τώρα οικονομικές δυνατότητες του Σωματείου μας,  την προσπάθεια της για  βελτίωση του παρεχόμενου  εφ’ άπαξ βοηθήματος στους εξερχόμενους συναδέλφους, και γνωρίζοντας πολύ  καλά  τον ανθρωπιστικό  ρόλο  του  Οργανισμού μας   σας   καλεί  σε συζήτηση, ώστε  να    δείξετε   με    την   παρουσία σας στην Γενική Συνέλευση στις      15 ΜΑΙΟΥ  2019, την πραγματική και αναγκαία  ύπαρξη του Σωματείου μας,  αποφασίζοντας από κοινού για την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία αυτού προς όφελος ΟΛΩΝ των Συναδέλφων – Μελών του.

       Η Γενική Συνέλευση έχει απαρτία με την παρουσία τουλάχιστον του 1/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών. Τα μέλη που θα συμμετάσχουν στην Γ.Σ., με απόφαση του Δ.Σ. θα πρέπει να μην οφείλουν το ποσό της ετήσιας συνδρομής τους, που ανέρχεται στα 6,00 €.  Σε περίπτωση που δεν έχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 22/5/2019 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Μήνυμα του Δ.Σ. προς τα μέλη του ΣΑΕΗΕΑ.

 

         Στο πλαίσιο της προσπάθειας πραγματοποίησης των σκοπών του καταστατικού που εκτός των άλλων είναι και η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των μελών του Σωματείου Αρωγής και με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της Γ.Σ., το Δ.Σ. αποφάσισε από την αποταμίευση των εξόδων κινήσεως των μελών του ΔΣ, να προσφέρει σε όσους παρευρεθούν καφέ – αναψυκτικό – ποτό κατά την διάρκεια της συνέλευσης και μπουφέ με διάφορα εδέσματα με το πέρας αυτής.

        Παρακαλείσθε θερμά από όλα τα μέλη του Δ.Σ. να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, για την πραγματοποίηση του σκοπού του καταστατικού μας και να συμβάλλετε και εσείς στην προσπάθεια μας. Θα είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία να συζητήσουμε μεταξύ μας και προβλήματα εργασιακά ή προσωπικά που μας απασχολούν και αν μπορεί είτε ο καθένας μας από την μεριά του προσωπικά, είτε ομαδικά μέσω του σωματείου να βοηθήσει ή να βοηθηθεί.

 

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς σας ευχόμαστε

Καλή Ανάσταση και Καλό ΠΑΣΧΑ!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ         ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Ο Αντιπρόεδρος ΚΑΡΠΟΖΟΛΩΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ο Ταμίας ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τα Μέλη ΦΡΑΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ– ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Εκπρόσωπος ΣΕΗΕΑ ΠΑΤΕΣΤΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

© 2018 www.sehea.gr