ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΗΕΑ 18/3/2018

Κυριακή 18/3/2018 - Μουσικό Μεζεδοπωλείο  "Το μυστικό"

Συνάδελφε, 

το κυνήγι της Εφορίας και του ΚΕΑΟ , ο φόβος της κατάσχεσης, οι αυξήσεις στις τιμές των υλικών συνοδεύουν πλέον καθημερινά το κυνήγι του μεροκάματου. Η αγωνία για το σχολείο των παιδιών , για την απαράδεκτη περίθαλψη, για το επίδομα σύνταξης που μας περιμένει, για τα "παιχνίδια" πολέμου στο Αιγαίο, είναι καθημερινός βραχνάς.

Ο καθημερινός αγώνας όμως θέλει και ξεκούραση. Ας συναντηθούμε λοιπόν με τις οικογένειές μας, να περάσουμε ένα ευχάριστο μεσημέρι στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου την 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

στις 13.30 το μεσημέρι

στο μουσικό μεζεδοπωλείο "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ"

Α.Λεντάκη, Αμισσού και Σμύρνης, στον Υμηττό

 

  • Το ταμείο του Συνδέσμου μας, συμμετέχει στην τιμή της πρόσκλησης η οποία κατόπιν αυτού διαμορφώνεται στα  

    10€  κατά  άτομο για τον ηλεκτρολόγο και την οικογένειά του, και στα 20 €  για κάθε επιπλέον προσκεκλημένο σας.

 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακή, λαϊκή-ρεμπέτικη μουσική, και το μενού:

  • Σαλάτες: "Μυστικό", "Πράσινη"
  • Ορεκτικά-Μεζεδάκια: Σαγανάκι κεφαλογραβιέρας Νάξου, Λουκανικομπουκιές στα κάρβουνα, Φλογέρες του "Μυστικού", φέτα σαγανάκι
  • Κυρίως πιάτο: ατομική ποικιλία κρεάτων. Όλες οι μερίδες συνοδέυονται από ρύζι με λαχανικά στον ατμό και πατάτες τηγανιτές. Και φυσικά, κρασί και αναψυκτικά.

 

Συνάδελφε,

επικοινώνησε με την Γραμματεία του Συνδέσμου στα τηλ. 2103210040 & 2103210828 για κρατήσεις. Φρόντισε να προμηθευτείς έως 14/3/2018 τις προσκλήσεις από  τα γραφεία μας Πλ. Ελευθερίας 2 Αθήνα, 2 ος όροφος.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις θέσεις.

 

Ας περάσουμε ένα ευχάριστο μεσημέρι, ενισχύοντας τους αγωνιστικούς μας δεσμούς, γιατί μόνο η συνεπής αγωνιστική δράση αποτελεί εγγύηση ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται ο ΣΕΗΕΑ και τα επόμενα 80 χρόνια στην πρώτη γραμμή της πάλης για τη δουλειά και τη ζωή του επαγγελματία ηλεκτρόλογου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΜΜ.ΦΑΝΔΡΙΔΗΣ                      ΔΗΜ.ΛΟΥΚΙΣΣΑΣ

 

 

 

© 2018 www.sehea.gr