Θέματα ασφάλειας στις ηλ.εγκαταστάσεις - 18 /10 /2017

Συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι στις 18/10/2017 ξεκινάει και φέτος η λειτουργία της Λέσχης του Σ.Ε.Η.Ε.Α ως τόπος συνάντησης και συζήτησης των ηλεκτρολόγων με πλούσια δραστηριότητα γύρω από τεχνικά,επαγγελματικά ζητήματα αλλά και γύρω από ότι άλλο απασχολεί εμάς και τις οικογένειές μας.

 

Μέχρι και το τέλος του 2017,  η λέσχη μας θα είναι ανοιχτή 2 φορές τον μήνα 

 

με συσκέψεις και συζητήσεις, για τα θέματα των οποίων θα ενημερώνεστε, και όποιος συνάδελφος θέλει μπορεί να θέσει τις ερωτήσεις του μέσω email ή από τηλεφώνου πριν τη μέρα της σύσκεψης για να τις λάβει υπόψιν του ο εισηγητής και να του απαντηθούν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Η αρχή θα γίνει στις 18/10/2017 & ώρα 6μ.μ. που με εισηγητή τον Ηλ.Μηχανικό κο Αντώνη Σαλευρή θα συζητήσουμε το θέμα της ασφάλειας στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, οι πολλές πλευρές του οποίου αποτελούν την ενότητα μιας σειράς συσκέψεων.

Στα μέσα περίπου του επόμενου μήνα θα συζητηθεί η ενότητα που αφορά στην ενημέρωση των συναδέλφων επάνω στις εξελίξεις στο επάγγελμα (πχ νέο πρότυπο ελέγχο που ετοιμάζεται να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα).

 

Προτρέπουμε όλους τους συναδέλφους να έρθουν και να μοιραστούν ο καθένας τον δικό του προβληματισμό και ερώτημα ή τη δικιά του γνώμη πάνω σ αυτό το θέμα, που αφορά το κάθε λεπτό άσκησης της επαγγελματικής μας δραστηριότητας.

 

 

 

© 2018 www.sehea.gr