ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΜΠΗ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ 2023 ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Εκτύπωση

Συνάδελφοι,

Τις τελευταίες ημέρες, ανταποκρινόμενοι τόσο στα καλέσματα των συνδικαλιστικών τους φορέων, όσο και στη φωνή της συνείδησης, συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια, ενάντια στην προσπάθεια συγκάλυψης των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, χιλιάδες νέοι, φοιτητές, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι. Αποκορύφωμα των κινητοποιήσεων, το μεγάλο συλλαλητήριο στις 8 Μάρτη στην Αθήνα.

 Το Δ.Σ. του ΣΕΗΕΑ χαιρετά τη συμμετοχή των συναδέλφων ηλεκτρολόγων στα συλλαλητήρια, καταγγέλλοντας παράλληλα τη χαρακτηριστική αδράνεια δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων, όπως της ΠΟΣΕΗ και της ΓΣΕΒΕΕ, που πίσω από την έκδοση μιας τυπικής ανακοίνωσης κρύβουν την επιθυμία τους να μη θίξουν τους μόνιμους συνομιλητές τους στα Υπουργεία, συμβάλλοντας έτσι στην συγκάλυψη του εγκλήματος και στο πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής των εκάστοτε κυβερνήσεων.

 Συνάδελφοι,

Σήμερα, μπροστά στα προβλήματα που συνεχώς οξύνονται είναι η ώρα της διαμαρτυρίας και της διεκδίκησης. Συνεχίζουμε στην απεργιακή συγκέντρωση, την Πέμπτη 16 Μάρτη, 2023 στις 11:30 π.μ. στα Προπύλαια και καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κατά τόπους συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΜΜ.ΦΑΝΔΡΙΔΗΣ                                                                    ΔΗΜ.ΛΟΥΚΙΣΣΑΣ