ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 15&16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΓΙΑ ΥΔΕ - ΥΔΚΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,           

                        Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερη επιστολή μας  ένα έντυπο επιπλέον της ΥΔΕ που ισχύει από 12.6.2013 με το Π/Δ 108 είναι η ΥΔΚΕ (Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης ), που πρέπει να συμπληρώνουμε προκειμένου για τη θεώρηση της αδείας μας οι οποίες θα αρχίσουν να λήγουν από την 31.12.2021 και μετά. Το Δ.Σ. του ΣΕΗΕΑ σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα κύκλο σεμιναρίων ΝΕΑΣ ΥΔΕ όπου εμπεριέχεται και η συμπλήρωση του παραπάνω εντύπου (ΥΔΚΕ) και φυσικά αφορά όλα τα μέλη. Το έντυπο μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα  του Σ.Ε.Η.Ε.Α. ( www.sehea.gr).

 

            Επίσης άλλος ένα κύκλος σεμιναρίων που έχει προγραμματίσει το Σωματείο είναι αυτό του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (με βάση την νομοθεσία, η ανάληψη των καθηκόντων του τεχνικού ασφαλείας σε μία επιχείρηση που απασχολεί εργαζομένους, μπορεί να γίνει από τον ίδιο τον εργοδότη με την προϋπόθεση να έχει παρακολουθήσει το ανάλογο σεμινάριο επιμόρφωσης.

  Αυτά πραγματοποιούνται είτε στη ΓΣΕΒΕΕ , είτε στο ΒΕΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Εργασίας και έχουν κόστος συμμετοχής. Το Δ.Σ. αποφάσισε να συμμετέχει οικονομικά σε αυτά τα σεμινάρια και να πληρώσει ένα μέρος της συμμετοχής του κάθε  μέλους  που θα αποφασίσει να παρακολουθήσει τα σεμινάρια. Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του ΣΕΗΕΑ.

 

Τα σεμινάρια για την ΥΔΕ - ΥΔΚΕ θα πραγματοποιήσει αρχικά η SEE ELECTRICAL – Hλεκτρικές Εγκαταστάσεις στη Λέσχη του ΣΕΗΕΑ (Πλ.Ελευθερίας 2 -1ος όροφος Αθήνα)στις 15 και 16 Ιουλίου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τα μέλη.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 210 3210040 – 210 3210828,  καθημερινά 8:00πμ. – 3:00μ.μ.

 

Εάν ενδιαφέρεστε και για άλλα θέματα σεμιναρίων παρακαλούμε ενημερώστε μας.

 

Με συναδελφικούς Χαιρετισμούς

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                ΕΜΜ.ΦΑΝΔΡΙΔΗΣ                                          ΔΗΜ.ΛΟΥΚΙΣΣΑΣ

© 2018 www.sehea.gr