Ενημέρωση προς όλα τα μέλη του ΣΕΗΕΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Συνάδελφοι,

 Στην πρόσφατη Γενική μας Συνέλευση (23/3/2016) συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και αφορούν τη φορολόγηση, την ασφάλιση, την αναδουλειά, τα ζητήματα αδειοδοτήσεων των νέων συναδέλφων και άλλα.

Πάρθηκαν αποφάσεις για συνέχιση ακόμα πιο αποφασιστικά των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, της ενημέρωσης των συναδέλφων γύρω από τεχνικά και άλλα ζητήματα.

Ένα θέμα που επίσης απασχόλησε ήταν η οικονομική κατάσταση του Σωματείου, η οποία δεν μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βρίσκονται και τα ίδια τα μέλη του. Τα έσοδα προκύπτουν από την οικονομική ενίσχυση των μελών, είναι όμως ένας πόρος που συνεχώς μειώνεται ακολουθώντας φυσικά τη μείωση της δουλειάς μας. Επειδή όμως η συνολική δραστηριότητα του ΣΕΗΕΑ απαιτεί εκτός των άλλων διάθεση οικονομικών πόρων, στην Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η αύξηση της τιμής της εισφοράς για την θεώρηση των πιστοποιητικών έως 1.5 € όταν θα κρινόταν αναγκαίο.

Στην συνεδρίασή του στις 25/5/2016 το Δ.Σ. του ΣΕΗΕΑ αποφάσισε ομόφωνα η αύξηση αυτή να ισχύσει από 1/7/2016 και να είναι 1 (ένα)€.

Η τροποποίηση αυτή, αν και μικρή,  κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχιση του έργου του Σωματείου μας. Η αναδουλειά και ο σταθερά μειούμενος αριθμός θεώρησης ΥΔΕ  φέρνουν σε ολοένα και δυσμενέστερη θέση τα οικονομικά του Σωματείου μας και δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή.

Για να συνεχίσουμε λοιπόν τη δραστηριότητα μας προβάλλοντας τα προβλήματά μας, διεκδικώντας λύση και καταρτίζοντας τα μέλη μας  στις ισχύουσες αλλά και νέες τεχνολογίες, αξίζει να επιβαρυνθούμε αυτό το 1€.

 

 

Το Δ.Σ. του ΣΕΗΕΑ 25/5/2016

© 2018 www.sehea.gr